Zomeractiviteiten in en rond Bramberg - Puur genieten !

 

Het authentieke dorp Bramberg ligt aan de voet van de Wildkogel aan de rand van het het National Park Hohe Tauern. Bramberg heeft zowel voor de actieve als de rustzoekende vakantieganger heel veel te bieden: sportmogelijkheden, rust, natuurschoon en prachtige panoramische vergezichten. Voor de avontuurlijke vakantieganger zijn er ook volop mogelijkheden voor deltavliegen en parapenten (cursusmogelijkheden).

 

De omgeving rond Bramberg am Wildkogel leent zich tevens uitstekend voor het maken van wandelingen en mountainbiketochten.

 

Geniet van uw trektochten in het nationale park Hohe Tauern, de wandelingen over de alpenweides op de grasbergen van de Pinzgau en de actieve ervaring tijdens de ontdekkingstochten in het gebied van de Reichenspitzgruppe. Park Hohe Tauern is met een oppervlakte van ruim 1800 m2 km een van de grootste natuurgebieden van Europa. Het park kent vele attracties waaronder de hoogste berg van Europa "de Grossglockner", de langste gletsjer "Pasterzengletsjer" en de hoogste watervallen.

 

Kortom in en om Bramberg is altijd wel wat te beleven. Onze luxe chalet Rettenstein is de ideale uitvalsbasis voor uw welverdiende vakantie

Luxe, ruime huizen voor een prachtige zomervakantie 

ZOMER / WINTER