Zomeractiviteiten in en rond Königsleiten - Puur genieten !

 

Zillertal Arena is één van de 3 deelgebieden van het Zillertal in de Oostenrijkse regio Tirol. Het gebied staat bekend om de uitstekende (winter)sport voorzieningen en de prachtige natuur. Het gebied kent een aantal bekende skidorpen zoals Gerlos, Zell am Ziller en Königsleiten. Het landschap in Zillertal Arena is zeer gevarieerd, waardoor het zowel in de zomer als in de winter een veelheid aan mogelijkheden biedt. In het brede dal zijn veel langlauf- en wandelmogelijkheden. In de zomer is het gebied erg populair bij actieve toeristen. Men kan wandelen, bergtochten maken, fietsen en mountainbiken.

 

Geniet van uw trektochten in het nationale park Hohe Tauern, de wandelingen over de alpenweides op de grasbergen van de Pinzgau en de actieve ervaring tijdens de ontdekkingstochten in het gebied van de Reichenspitzgruppe. Park Hohe Tauern is met een oppervlakte van ruim 1800 m2 km een van de grootste natuurgebieden van Europa. Het park kent vele attracties waaronder de hoogste berg van Europa "de Grossglockner", de langste gletsjer "Pasterzengletsjer" en de hoogste watervallen.

 

Kortom in en om Königsleiten is altijd wel wat te beleven. Onze luxe en comfortabele chalets zijn de ideale uitvalsbasis voor uw welverdiende vakantie

 

Luxe, ruime huizen voor een prachtige zomervakantie 

ZOMER / WINTER